R&F Kozmetička linija
Inovativna vizija ljepote i zdravog načina života
100 % Prirodno, Organsko

R&F Kozmetička linija

Laboratorij

Kozmetička linija R&F razvijena je kroz strateško partnestvo između tvrtki „R&F Company“ s velikim iskustvom u sektoru ljepote i mode, tvrtke „ZEO-COSMETICS“ koja ima više od 23 godine iskustva u razvoju, proizvodnji i istraživanju prirodne kozmetike i tvrtke „ADUT“ koja se uspješno bavi razvojem inovativnih rješenja i pružanjem profesionalnih usluga na znanstveno utemeljenim činjenicama u području medicinskih i kozmetičkih proizvoda.

Većina kozmetičkih proizvoda proizvedena je uz pomoć sintetičkih komponenti, dok se prirodni sastojci dodaju u bazu kreme sa svrhom posebnog učinka. Stoga je danas uobičajeni marketinški pristup taj, da se sintetičkoj bazi kreme doda manji ili veći postotak prirodnih sastojaka. Prednosti prirodnih sastojaka su vidljivi i uočljivi, ali o sintetičkim i potencijalno opasnim sastojcima obično na proizvodima i reklama nema upozorenja.

Prirodna njega kože podrazumijeva korištenje proizvoda koji nemaju sintetičke dodatke i ne sadrže mineralna ulja, parabene te općenito niti jednu toksičnu supstanciju poput bojila ili parfema. Naime, proizvodi koji su prirodni ne bi trebali sadržavati supstancije životinjskog podrijetla i spojeva koji se nalaze na listi sumnjivih, ili djelomično zabranjenih spojeva.

Prirodni kozmetički proizvodi ne sadrže parafin/petrolatum, dioksane, natrij luril ili lauret sulfat, niti njihove derivate, ne sadrže polietilen-glikole – PEG i polietilenimine – PEI.

Mnogi sintetički spojevi, dokazano ozbiljno štete zdravlju i mogu dovesti do kožne iritacije, a značajno smanjuju prirodni imunitet kože.

R&F KOZMETIČKA LINIJA ZA NJEGU KOŽE LICA, OČIJU I VRATA

Dnevna krema – za suhu i normalnu kožu,

odlična je podloga za make-up, osnovna zaštita i hidratacija kože lica, vrata i očiju od svakodnevnih atmosferskih prilika i hladnog vremena.

Posebno dizajnirana formula dnevne kreme, štiti i njeguje kožu tijekom čitavog dana. Krema je lagane teksture i nanosi se u vrlo maloj količni kako bi stvorila tanki zaštitni sloj od isušivanja i sprječavanja djelovanja vanjskih čimbenika a da pri tome ne optereti kožu, pogodna je zasve tipove kože, brzo se upija i idealna je podloga za nanošenje šminke. Sadrži aktivne sastojke koji stimuliraju cirkulaciju kože i razmjenu tvari u dubokim potkožnim slojevima, što je neophodno za poticanje procesa pomlađivanja kože i kontinuiranog uklanjanja slobodnih radikala.

Krema protiv starenja (ANTI AGING)

– idealna je za za mješovite tipove kože, masnu i zrelu kožu, može se koristiti kao dnevna krema ili podloga za nanošenje šminke koja djeluje protiv znakova starenja.

Anti-aging baza ove kreme, bogate je teksture i sadrži prirodne aktivne antioksidanse koji štite kožu od starenja, ali i revitaliziraju umornu i zrelu kožu uslijed čega se vidno smanjuju izražajne bore na licu, a tonus kože se popravlja već nakon nekoliko aplikacija. Anti-aging formulacija bogata je ceramidima koji vraćaju koži prirodnu masnoću, čime se sprječava gubitak vlage, a koža ostaje izvrsno hidratizirana. Krema je osmišljena s ciljem da sprječava opuštanje tonusa kože i stvaranje bora oko očiju i usana.

Noćna krema – Bogata noćna krema, može poslužiti kao poseban tretman za vrlo suhu kožu.

Noćna krema duboko vlaži kožu i potiče procese prirodnog noćnog ciklusa oporavka i čišćenja kože. Ova jedinstvena formula temelji se na mješavini opuštajućih i antioksidativnih prirodnih sastojaka, bogata je ceramidima, njeguje, hidratizira, ujednačuje teksturu kože i ublažava linije izraza lica. Nanosi se navečer s obzirom da sadrži prirodne sastojke koji imaju blago i smirujuće djelovanje.

Kozmetička linija R&F razvijena je:

  • Na temelju spoznaje o istinskoj razlici koja postoji između prirodnog proizvoda i deklariranih “prirodnih”proizvoda, koji sadrže i umjetne spojeve u kombinaciji s onim prirodnima koje se potom koriste u promidžbi;
  • U skladu s prirodom i održivim razvojem ljudskog društva;
  • Uz pomoć isključivo 100% prirodnih spojeva;
  • Kao svima dostupna kozmetička linija, primjenjena ženama i muškarcima koja je jednostavna za svakodnevnu uporabu.
  • Kao linija ‘Kozmetičkih sredstava’, stoga jer su kreme kombinacija kozmetičkog proizvoda i prirodnih, biološki aktivnih supstancija s pozitivnim učincima na zdravlje kože.

Zdrava koža

Većina spojeva koji se uobičajeno koriste za proizvodnju kozmetičkih proizvoda, ne mogu se metabolizirati ili razgraditi u našem tijelu nakon što ih koža upije, te ostaju u našim tijelima u obliku “toksičnog otpada” koji se vremenom akumulira u našim organima. Stoga bi svatko tko ozbiljno razmišlja o zdravlju svoje kože, ali i cjelokupnom zdravlju organizma, trebao imati na umu slijedeće činjenice:

  • Sastojci kreme za samo ŠEST MINUTA ulaze u krvožilni sustav. Čestim korištenjem kozmetičkih proizvoda koji sadrže umjetne ili djelomično štetne suptancije, nepotrebno opterećujemo naše tijelo čime se stvaraju pretpostavke za razvoj kroničnih bolesti.
  • Prirodna kozmetika sačinjena je od sigurnih sastojaka, koji se lako metabolizraju u našim tijelima, smatraju se važnim ili korisnim sastojcima za zdravlje naše kože.
  • Sastojci prirodnih krema sigurni su, kako za ljudsko tijelo, tako i za naš okoliš, a proizvodnja kozmetičkih proizvoda R&F temelji se na poštivanju svih procesa nastanka proizvoda od trenutka dizajniranja sastojaka krema, tijekom proizvodnje, sve do konačnog proizvoda gdje se vodimo vizijom proizvodnje i prodaje u koraku sa moralnim i ekološkim standardima.
  • Kozmetika se koristi svakodnevno i njezina uporaba daleko premašuje uporabu propisanih lijekova i medicinskih proizvoda. Stoga je važno razmišljati o tomu što nanosimo na našu kožu.
  • Uporaba prirodne kozmetike omogućuje jačanje prirodnih metaboličkih procesa, što rezultira boljom i bržom revitalizacijom kože i boljim zdravljem kože.

R &F Cosmetics synonym for ecological way of production and technology. Assigned to women and men of all age groups and it is adjusted to all skin types.

For its completely natural composition you can apply this creams several times a day at your will. It is gentle for the skin with no chemical additives so it can be applied on your eyelids without burning.

CRUELTY FREE Products that do not involve animal ingredients or animal tetsing in any way as nothing agressive is contained in production materials.

R&F Cosmetics Chairman

Chairman

RF Cosmetics